She believe she could, so she did

A walk to remember.

Kategori: Travel

image295

Personal Comments: 14 pics från Bangkok! En tuc tuc förare lovade att köra oss till MBK för 50baht. Det var ett deal vi hade med honom. Halvvägs stannade han och förklarade att det fanns shoppingcenter vid sidan om MBK och att han kan köra oss dit Innan MBK. Men det hade vi ingen lust med med tanke på att vi tidigare haft erfarenheter av listiga och knäppa tuc tuc förare. Nehepp! Då var det bara att kliva av och ta bestämda steg åt ett annat håll. Det blev en promenad från Indra Regent Hotel till shoppingcentret MBK!
   
In på 7eleven och köpa oss en flaska vatten och det var bara att bita ihop i värmen och gå. Det är en upplevelse också i sig, att ta en promenad i varma Bangkok, än att sitta i taxin och känna på lyxig luftkonditionering. Det tog oss ungefär 25 minuter. Resultatet efter den promenaden blev ett antal street photos! Enjoy! Som vanligt är det © på mina bilder, tack! 
    
Förklaring kring bilderna: Så såg det ut runt om mig på vägen till shoppingcentret'. Lite street pictures. Jag hade i åtanke att inte ta sådana "vanliga" semesterbilder - 'le fastän du inte vill det för stunden' bilder, så personligen tycker jag att dessa bilder framhäver en annan känsla! 
    
The mother n her kid till exempel, är ett sånt take in action pic - som jag såväl vill kalla det. Även mannen som låg under motorvägen/bron och likaså marknadståndet, trafiken, hunden bakom stängslet. Jag fick också syn på reklamskylt för en Gwen Stefani konsert, det ni!
  

Change look?

Kategori: WeekdayÄnnu ett Top Model avsnitt har passerat för ikväll. På måndag är fortsättningen på det hela. Vilket humör tjejerna har och vilken temperament! Kommer ihåg första minnet som jag & M. hade angående Top Model; om jag personligen hade varit med i programmet så hade jag (förutom ätit maten där, om det nu är for free!) sprungit runt och sagt "men snälla nån! Orka lägga energi på att gnälla!" och skrika/gapa "aaah!" och härmat tjejerna istället. Jag är pojkflick aktig av mig så med det scenariet, så skulle det vara mig lämpligt. That's 4sure.

Imorgon kväll ska Vi åka hem till mamma, pappa and the three musketeers. Kanske bli det en förändring med håret i helgen, får se om jag & mamma kommer överens på den biten. Kände suget på förändring efter kvällens avsnitt av Top Model 8. Det ska bli roligt och skönt att få träffa familjen igen, miss them sometimes. ♥

Nu blir det kvällsläsning!

Artwork, by me.

Kategori: Artwork

image273 image274

 - Artwork. Denna eftermiddag har jag suttit och ritat ihop en modell i en bikini. Tankarna fick mig att sväva tillbaka till Vietnam och Thailand. Med bikini och handduk, sitta nere vid poolen och dricka en kall sodalime! Denna teckningen blev jag riktigt nöjd med. Måste skaffa en pennvässare för att färgpennorna ska kunna användas mer! Det känns skönt att bara sitta ned och ha något att fokusera sig på. Sen om resultatet blir bra, det är bara ett plus i kanten. Det blir garanterat mer artworks during this autumn! OBS! © på samtliga bilder, tack!