She believe she could, so she did

Nyår!

Kategori: Weekday

image381
Om en och en halv timme ska vi iväg. Mina naglar är fixade, gjorde det igårkväll. Frisyren är klar sen några timmar tillbaka, uppsatt hår med en fin hårklämma! "Det lilla svarta" är min outfit för tonight och det känns riktigt bra! Roligt att vi ha fått inbjudan till en festmiddag och få träffa vänner & bekanta. Middag, trevliga människor, champagne och raketer. Har med mig digitalkameran ikväll och hoppas på många festliga bilder.

Jag välkomnar det nya året med nya upplevelser! Gott Nytt År på er mina läsare.

Lipstick.

Kategori: Weekday

image383

Det är en trevlig personal inne på KICKS här i Hbg! Ok ok, har å göra med att Jenny fått en gratis present. Men gratis är ändå gratis. Gratis saker mår jag bra av! Kusin Sandy fick ett snyggt läppglans (Estee Lauder) som gåva för att hon blev medlem på KICKS.
En av tjejerna i kassan undrade om jag är inskriven på deras klubb här i Helsingborg. Men det var jag inte, utan i Karlskrona (min fd. studentstad). Fick sedan fylla i några rader för butikbyte (lokala erbjudanden). Efter att ha skrivit under så fick även jag en liten gåva, nämligen ett fint läppstift. Gåvan var också av märket Estee Lauder. Jag blev jätteglad! En ny produkt i sminkväskan och att den var gratis gjorde saken bara bättre! Läppstiftet kommer nog till användning ikväll då Vi firar nyår hemma hos några vänner.

Beauty.

Kategori: Inspiration

Jag har läst om produkten i olika bloggar och sett att positiva effekter dominerar. Efter att ha hört kusins kommentar om att det fungerar på henne och hennes mamma så bestämde jag mig för att köpa och prova. Precis som alla andra skrivit om det så smakar tabletterna skit(!) rent ut sagt men det är inget jag bryr mig om. Efter snart en vecka så har jag märkt lite skillnad på håret och naglarna! Det står på förpackningen att om man är "ny" med det så märks det skillnad efter två veckor. Man tar två tabletter/dag, en morgon och en kväll, i samband med måltid. Köpte den på Life för 139kr och produkten ska räcka i 2 månader.