She believe she could, so she did

Missin' it and go forward.

Kategori: Life LessonsDet har varit en hel del prat från mig om min Asienresa och mer kommer det att bli. Stackars M. som fått lyssna på en massa hittills, men det är underbart skönt att ha någon att reflektera med. För det är då jag märker, hur mycket jag saknar miljön och människorna därborta. Precis som E. bekräftade att man får passa på att njuta därborta för varje minut/timme är guldkorn som väldigt sällan går att ersätta eller uppleva ofta. Det stämmer. Jag har nu lärt mig det. Längtar redan till nästa utomlandsresa, blir det USA .. möjligen San Francisco?

Helsingör.

Kategori: InspirationHelsingör. Det är en stillsam och underbar känsla att befinna sig i Danmark. Inte lika mycket stress och fullt liv som i Sverige. Inte under daytime i alla fall. Jag köpte en t-shirt från Veromoda och en från Vila Clothes, när vi var över idag. Dessa två hade speciella tryck, den ena stod Royal  medan den andra hade trycket Demanding Fugitive. Blå och en vinrödlila. Inte mina färger precis, men nångång måste man våga prova något nytt! För 119 DKK fick jag ge för båda. Inte illa för att vara från dessa butiker samt att det var REA. Me like! Klockan är nu halv sju och det är dags för en god middag; rotfruktsgratäng med fläskkarré på menyn här hemma. Lägger upp bilder på the new clothes senare.

Dancelife.

Kategori: Series

Dancelife


Dags att följa mina serier igen. På 'menyn' fär ikväll, står det Gilmore Girls & So you think you can dance! Någon som kan uppdatera mig om Gilmore Girls.. vad är det som har hänt? Mellan Lorelai och Christopher? Logan och Rory? Have Jess showed up yet?

En totally ny serie som jag såg borta i Asien var Dancelife. Information kommer nedan and hey, bilden ovan är lånad från mtv.com:

Från stjärnartisten Jennifer Lopez kommer nu DANCELIFE, en serie som skildrar den hårda vägen för dansare som vill slå i Hollywood. Sex dansare, sex sammanbitna historier, en dröm: Att dansa sig hela vägen till framgång!
Ingen enkel sak att göra i den hårda konkurrensen av professionella dansare runt om i världen.

En bra audition kan starta en karriär och dålig attityd kan vara slutet på en. Dessa dansare har bara få år att lyckas och det vet de om. Om det inte händer nu, händer det aldrig...

Från ruset av att dansa inför 30 000 skrikande fans, till att få ihop pengar till hyran, från dansstudio till dansgolv. Vi får följa dessa dansare när de ger allt för att uppnå deras drömmar. Vissa klarar det, andra inte, men den här utmaningen kommer för evigt sätta spår i deras liv.

Have you watched yet?