She believe she could, so she did

Dancelife.

Kategori: Series

Dancelife


Dags att följa mina serier igen. På 'menyn' fär ikväll, står det Gilmore Girls & So you think you can dance! Någon som kan uppdatera mig om Gilmore Girls.. vad är det som har hänt? Mellan Lorelai och Christopher? Logan och Rory? Have Jess showed up yet?

En totally ny serie som jag såg borta i Asien var Dancelife. Information kommer nedan and hey, bilden ovan är lånad från mtv.com:

Från stjärnartisten Jennifer Lopez kommer nu DANCELIFE, en serie som skildrar den hårda vägen för dansare som vill slå i Hollywood. Sex dansare, sex sammanbitna historier, en dröm: Att dansa sig hela vägen till framgång!
Ingen enkel sak att göra i den hårda konkurrensen av professionella dansare runt om i världen.

En bra audition kan starta en karriär och dålig attityd kan vara slutet på en. Dessa dansare har bara få år att lyckas och det vet de om. Om det inte händer nu, händer det aldrig...

Från ruset av att dansa inför 30 000 skrikande fans, till att få ihop pengar till hyran, från dansstudio till dansgolv. Vi får följa dessa dansare när de ger allt för att uppnå deras drömmar. Vissa klarar det, andra inte, men den här utmaningen kommer för evigt sätta spår i deras liv.

Have you watched yet?
Kommentera inlägget här: