She believe she could, so she did

Hilarie Burton.

Kategori: Series

 image369
Hilarie Burton, sån vacker utstrålning och så himla fin! Här ovan en bild från hilarie-burton.com, vilket också innehåller en massa information om denna skådespelerska. Spelar Peyton Sawyer i One Tree Hill, en karaktär som fångade min personal attention direkt. Finns många scener, många känslor som stämmer in med mitt eget liv. Hoppas säsong 5 bjuder på fler av hennes artwork och delar med sig av hennes musictaste too. Jag har några favoritcitat by herself, som jag presenterar här:

- Sometimes all you need is one.
- All the eyeliner in the world won't make you anything other than a psycho stalker bitch!
- First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me.

Roadtrip.

Kategori: Weekday


Lång dag från 09.00-16.00: Åkte till B. för att M.'s mamma skulle lämna nyckel till hyresvärden. Nu är det fixat och klart och det är nu en lättnad över att allt fix är färdigt där, för M.'s mammas skull. Förmiddagsfika hos E. Fick i oss kaffe och frallor. Sen var vi på Grafitti och åt varsin bakad potatis med gubbröra, väldigt gott tyckte Vi. Hem till M's farmor i T och också där blev det några koppar kaffe samt någon god muffins och en bit sockerkaka! Så mycket kaffe har jag inte druckit på en och samma dag.. Lite prat om Tv, tv-program och mattor. Nu är jag tillbaks till lägenheten. Alldeles tyst men skönt! Imorgon blir det nog att sätta upp lite julsaker här. Ska väl ut och hämta mitt H&M paket nu med.. att det ska vara så kallt ute! Freezing my ass off!

Koreansk afton.

Kategori: Weekday

 

Koreansk afton med en vietnamesisk stil på det hela! Det var vad fadderverksamheten hade anordnat. Kände igen mig så mycket i hon som höll talet, allt från firandet av nyår, till befolkningen och språket. Maten var himla god men otroligt mättande. Träffade på lite olika människor och hoppas på fler kvällar!