She believe she could, so she did

Jobbansökan.

Kategori: Life Lessons

image355

Dear Diary.

Nu har jag skickat in en jobbansökan och hoppas det når ända fram! Är nervös för varje gång jag klickar på send (även om det inte har skett mer än 5 gånger). Just detta jobbet känns sådär att NU KAN JAG VERKLIGEN VISA vad jag kan. Bekväma arbetstider också, vill så gärna skjuta in a first good impression!

Ge mig tur.

Being there.

Kategori: Weekday


Tack M. för stöd, kramarna och orden när jag har tankarna som når lägre än botten. Vi ska nu iväg och köpa mat; nämligen en "onyttig sallad", som jag så vackert framförde det här hemma.

Slow time.

Kategori: Weekday


Har suttit och vikt in tvätt och lagt dem fint in i garderoberna. Lite sådant hemma-pyssel kan få mig i stämning. Jag är perfektionist i ordning & reda så ikväll är min utmaning att låta disken ligga, får ta det imorgonkväll då jag har mer energi. Ska ju på ett danspass, sett fram emot det i en vecka nu! Lyssnar just nu på Lugna Favoriter, har levande ljus tända och ska snart se på Boston Tea Party. Ett program med ärlighet rakt igenom och inget tillgjort. Ett stort plus i kanten för Filip och Fredrik! (Dem förtjänar en plats med deras namn i fet stil här.) En sak till att nämna, älskar den stillfulla färgerna (rosa, lila och grått) med min blogg.