She believe she could, so she did

S05E09.

Kategori: Series


image404

Nittio procent av avsnittet baseras på biblioteket där Haley, Brooke, Lindsey, Peyton and Mia blir stucked in the school library. Testar Internet och beställer pizza i förhoppning på att kunna komma ut! Vem är pizzabudet? Ingen mindre än Tim himself, vars söta son heter Nathan tydligen! Klantig som Tim alltid är så kommer han in till biblioteket och få syn på tjejerna. Riktigt glad medan man ser att biblioteksdörren håller på att stänga!

Brooke försöker komma fram till dörren men Tim står i vägen och ville ha en grouphug! Söt scen mellan Quentin och lilla Jamie när dem ska lindrar sina egna händer och självklart slowmotion när grabbarna gör entré till Ravens Game! Jag kände på mig och nämnde för M. att nu kommer säkert Peyton nämna ringen för Lindsey, då Mia satt med gitarren och försökte skapa lyrics! Först Tim ut som rappade och beatboxade. Grymt och väldigt roligt! Sen Lindsey med sin "Hey. My name is Peyton. The one who hasn't a boyfriend and I'm a bitch" och till Peytons tur och fan ta mig att jag hade rätt där(!) med att hon nämnde ringen.

Synd att det visade sig bli så ledsamt att Lindsey's dad had died in cancer. Nu har väl tjejerna något in common. Förresten: Undrar hur Haley kommer ta det om Nathan bestämmer sig för att berätta om kyssen mellan honom och Carrie? I vote för att hon kommer bli pissförbannad, haha!

Bild: Hilarie-Burton.com

Breakfast.

Kategori: Weekday

Usch vilket väder! Regnigt och blåsigt väder samt att håret flyger åt alla håll! Nu blir det dags för en sen lunch och sen ta tag i en bok som jag hoppas på få ned några anteckningar på. Får sitta i vårt lilla kök och läsa medan M. sover efter sitt nattpass. Idag har jag varit nere på Espresso House och ätit frukost med Sara!

Notice.

Kategori: Weekday

Kiosk killen pratar i telefon och höjer ansiktet/nickar till ett hej.
Jag hälsar tillbaks.
Kiosk killen tar emot mitt papperslapp med löpnr och lösen.
Han kommer ut igen och stämplar paketet.
Lägger på telefonen.
Jag frågar om han vill ha mitt id-kort.
Han svarade med att han känner igen mig.
Jag ler och säger " är stammis nu med att hämta ut paket".
Han svarar ja med ett leende.
Jag säger tack och lämnar kiosken.

Känns bra att man blivit stammis någonstans här i Helsingborg..