She believe she could, so she did

Eyes on the screen

Kategori: Weekday

Låt den rätte komma in blir kvällens film. Yes, bio!

Update klockan 12.16 Lördag

Filmen igår var riktigt bisarr med lite romantik. Hur det går ihop är något som måste ses. Rekommenderar! Bra skådespelare. "Sten Frisk" från Tre Kronor och "Ika i Rutan" är ju med! Grym. Irritationsmomentet under biobesöket var faktiskt det pratande och hånglande emellanåt paret till vänster om mig, killen och tjejen bakom oss som pratade 24/7 och biovärden som tro hon är något.

Hennes kommentar innan filmen skulle börja: Det är jag som är kvällens värd. Skulle ingenting funka med bilden så får ni säga till mig. Om tjejen där i blå luva, (pekar ut mot publiken) inte kan hålla tyst eller stör er så ska jag pryla henne. Sen också.. När ni är klara så hade jag egentligen tänkt säga att Ni kan slänga skräpet i papperskorgen men vi har tjae.. inte hunnit att städa så ja.. Ha en trevlig föreställning.

Monday Night Swing

Kategori: Weekday

Jag och Marcus åt mat inne på Viggo (Lund) för att sedan dra till Mejeriet (snyggt inrett och det är lite Tivoli stuk på det). Vi såg Jailhouse Cookies. Kolla in deras fina myspace och njut av musiken. M.'s siZ Annika är trummisen i bandet, så det så.

Season 7

Kategori: Series

Jag är ett troget OTH fan och kan, utan att blinka, kamma hem höga poäng i ett test med OTH frågor. Så nu har jag läst runt i olika forum och hemsidor om ev. en till säsong av serien One Tree Hill. Ja, det blir den sjunde i sådana fall.
Mark Schwahn säger att det inte är upp honom denna gången utan upp till the crew themselves att bestämma. Enligt ryktena så sägs det att alla har tackat ja, utom huvudkaraktären himself, Chad. Jag som följt serien från början till nu (Season 6, episode 7) tycker INTE att serien skall fortsätta. Det känns som karaktärerna har fått ut allt som har anknytit sig till dem.
Can't believe I'm sayin this men jag är redo att lämna gänget som hjälpt mig in my real life. Jag kan poängtera att nu i november, närmare sagt den 17 november, så dyker det upp ett avsnitt av serien som Chad Michael Murray själv står bakom (skrivit) och självklart kommer jag sitta och granska hans stil i det. Min personally reflection on it will come up here for sure.