She believe she could, so she did

Pirates, nurse and a nun.

Kategori: Weekday

- "Tack för tröjan. Ditt fadderbarn". Kvarteret Skatan och pizza, olika genre av musik, Guitar Hero, en nanosekund från att missa bussen, dansa som fan!, drink inne på Dahlbergs (det är inte bara tjejer som dricker rosa drinkar, killar med bakåtslickat hår gör det också.), möta pirater (håll reda på guldpengen), en sjuksyrra med face som clownen IT, nunna i kort kort, självaste Ali G och en blivande seriemördare?

Tell it like it is.

Kategori: Life Lessons

Jag blir glad över att se att det faktiskt är några stycken som klickar in i min blogg då och då. Genomsnitt är det ett tiotal och det är lite kul det. Fortsätt att läsa! Vad bloggen har blivit ett beroende. Man anknyter alltid något till den när man går igenom sin vardag. Det spelar liksom ingen roll vad det är och handlar om.
För en period sen så kände jag dåligt samvete över mitt beroende med bloggen. Så pass att jag kände för en paus. Men who am I kidding? Jag mår BRA utav att skriva av mig och bloggen känns som en naturlig plats att bara berätta.Att kunna berätta för mig själv. Varför ska jag då känna mig dålig när bloggen är en del av mig?

Igår
: Samtalet med Annika var ett lyft för mitt hjärta!

Friday.

Kategori: Weekday

Jag ska försöka göra en egen ihopmixade laxpasta. Funderade en kort stund på att köpa sallad från konditori men tänkte att så svårt kan det väl inte vara? Om ni inte vet sen innan så är det M. som står för maten här hemma och Jenny med hennes skillz i matlagning... you know how the stoy goes. Har varit ute på en 40 min promenad och vad lång tid det tar innan man får i rytmen och släppa dem närmaste tankarna! Musikalbum som fick följa med: Daniel Powter och Stephanie McKay.