She believe she could, so she did

Yeay!

Kategori: College

Här beskrev jag min känsla kring min första salstenta i KY-utbildningen. Det hela gick som jag ville innerst inne. Jag fick högsta betyget, VG! 25 poäng av 30 möjliga. Det känns riktigt bra att både ha kursen helt avslutad och att samtidigt veta att det man gjort har paid off! När läraren berättade. Jag bara sträckte upp händerna i luften och sa: Yes! Kan leva på detta nu denna veckan. Bra jobbat, Jenny! Thanks. Hihi.

Studentportal.

Kategori: College

Känner på mig att det kommer bli en intensiv kurs. Läraren har också, stundtals, bekräftat att vissa kapitel är tung att gå igenom. Men jag gillar den strukturen han har lagt upp. Verkligen presenterat kursen i detaljform så att man vet vad det är man siktar på. Tidigare ekonomikurser har man inte lagt energi eller sin själ i det men denna gången ska min inställning totalt ändras. Det har jag bestämt och det är för min egen skull. Vet nu hur jag ska sikta på för att gå Godkänd respektive Väl Godkänd. Tydliga mål och nu ligger arbetat på mig själv på vilken strategi jag väljer att förhålla mig till. Gillar också hur öppen föreläsaren/konsulten är att möblera om klassrummet och använda vår kreativitet till fördel. Att rummet inte är speciellt lockande i att vara, vare sig för honom eller för oss studenter. Ett stort plus är den studentportal som kommer användas flitigt under kursens gång. Yeay. Nu ska jag ta och plugga lite! Ikväll är det träning som väntar.

Classfest.

Kategori: Weekday

Hemkommen från en oförglömlig kväll med KM09.
Jag har aldrig leken fick jag vara med om för första gången i mitt liv. Klassen, ni som läser. Skickar gärna bilder till min mail. En fråga var jag den enda som drack. Hm. Klassen fick sig en fundering där. Jag dansade nästan upp och ned på rummet. Men det var en alltför dålig DJ som spelade samma låtar om och om igen och kunde inte alls övergången. Jag har ingen som helst utbildning eller kunskap i det men lite snyggare over kunde han väl ändå lagt helhjärtat på. Imorgon eller senare idag blir det ingen bakismat. Ska göra ordentliga matlåda inför skolan plus att man ska tvätta också. Fy vad jag är hungrig och extremt törstig. Får hoppas på att jag inte är alltför sliten eller bakis..