She believe she could, so she did

Good Old: Dag 5.

Kategori: College

Arbetade faktiskt lite på morgonen med mitt dokument. Mina tankar var i fullgång med hur strukturen av dokumentet skulle vara så det är lika bra att pränta ned de idéer man hade. Denna veckan har gett mig inblick hur tuff branschen är och hur multifunktionell du måste vara on to dina uppgifter. Det är inte bara ett eller två uppgifter som du har på gång utan flera stycker och ett x antal kunder uppe på det. Utöver min ordinära uppgift fick jag ta an handledarens egna uppgift och det var lite att bita i kan jag säga. Göra research och ordentlig sådan tar tid! Ska träffa företaget på måndag och den positiva responsen kommer jag kunna få lov att motta. Cred for sure! Satte deadline klockan 14 för min vanliga uppgift och blev klar en timme senare. Mycket nöjd över prestationen man utfört. Letade lite allmän info om SEO, vilket är nästa veckas tema.

Lies in the hands that sets me free.

Kategori: Artwork


Rensa tankarna, komma ifrån staden och hämta ny energi. Jag uppskattar.

Good Old: DAG 4.

Kategori: College


Såhär kan det se ut när man ska få ihop en strategi..

Idag fick man vara med på GoodOld's första utbildning om sociala medier. Det vill säga deras första de anordnar på  plats, i företaget. Vissa saker visste jag inte om sedan innan så det känns roligt att äntligen få lite ord och begrepp på plats. Vad man bör tänka på när man utför strategier. Lägger in slideshare sen när de publicerat den online.
Det är mycket research man får göra och att sätta ihop ett dokument är inte a piece of cake. Inte trott något annat heller. Men gjorde så mycket jag kunde idag för att det ska flyta på lättare imorgon med att skriva klart strategin för en högskola. Något som underlättar ens arbete och stämningen är att de på GoodOld har grymt bra musiksmak, vid två tillfällen pumpades HipHop ut. Like!!