She believe she could, so she did

From now on.

Kategori: WeekdayIgår var det födelsedagsfest för JP. Det hjälpte att man stannade hemma själv för att hämta energi och jisses vad mycket dans det var igår. Svettigt och min mage och ben fick sig ett rejält träningspass. Like! Idag är jag inte pigg, bara trött för att man har sovit endast 5h inatt. Det blir tidig läggdags fkväll för att orka med en pluggsöndag med förberedelser. Har ev. fått något en-dagsjobb i sikte! Håller tummarna för några mail också som ska dropa in från Sthlm. Det hade varit något, ge mig ännu mer kött på benen och veta hur man ska göra.

Ingen bild men..

Kategori: Weekday

Jag tar nog detta inlägget utan bild. Ingen bild som kan tänkas vara lämplig och beskriva det jag känner. Ikväll är utbytesstudenterna ute, en sista kväll på Malmöfestivalen. Jag kände inte för att gå ut, stannar inne och hämtar energi för en senare natt med dans och att träffa roligt folk! Sådana kvällar där man väljer att stanna inne. Ja, det är då tankarna börjar spinna. Som ett ekorrhjul, som ett parishjul. Stundtals blir det faktiskt en berg och dalbana men det är mer för att energi, kreativitet och kunskap är det man längtar efter. En ganska effektiv fredag har man ändå haft.

Sökt lite jobb, fyllt nytt på jobbank, handlat mat, lagat mat med Celine, tvättat och dammsugat rummet, titat på film med tjejerna, målat naglarna och klätt mig fint för festen ikväll. Smink är nog det endast som saknas och ja, sällskapet som kommer hem lite senare..

Kräftskiva!

Kategori: College


En liten stund innan festen drogs igång..

Malmö Stad hade en värd på scen som invigde årets kräftskiva..

I fredags.
Galet. Väldigt galet. Så fruktansvärt roligt med att tillbringa årets kräftskiva tillsammans med ett par hundra exchange students. Mitt på Stortorget hade de ett långbord. Ja, vi hade rehearsal på "Helan går" som slutade med att den sjöng ett antal ggr då dessa fått lära sig sången i skolan. Deras hattar var amazing och vissa hade verkligen lagt ned tid och kreativitet på att forma hattarna i sina egna länders style.