She believe she could, so she did

Erbjudande.

Kategori: College

Inte varje dag som du sliter med ett projekt och därefter får ett erbjudande som vänder upp och ned på din värld. Det var precis DET som hände mig tidigare i eftermiddags. Jag är, tror det eller ej, fortfarande i chocktillstånd. Delmål som blivit avklarade och magkänsla som tagit mig ända hit där jag står idag. Och nu är det dags för min tur, att min kärriär börja ta fart och att det finns många kompetenta och duktiga människor därute som ser Min förmåga. Min förmåga att kunna uttrycka mig i skrift. Min förmåga att prestera och att jag gör det på ett sätt som fångar andras uppmärksamhet. "Att man har lite känsla för det", var en av konsultens meningar idag när han diskuterade med klassen kring tenta. Jag har den känslan därav gick salstentan exactly som förväntat.

Vad fick du för erbjudande?
Jag kommer vara en av författarna till en antologi (ja, en bok) som ska ges ut av företaget Manifesto.

Omdöme.

Kategori: College

Lugn inställning, väl förberedd och intar position som jag gör inför salstenta. Det var kryssalternativ. 10 frågor som ger 1 poäng för varje fråga. Jag kammade hem 8 poäng eller 9 om jag rättat rätt. Fick också reda på att jag ligger på plats nummer 2 i "bäst i klassen på att samla poäng". Vi är cirka 30 personer. Har lagt höga skyhöga förväntningar  på mig själv och satsat järnet (helhjärtat) så fan vad jag är supernöjd med det jag har accomplished. När jag hörde mitt namn och att blicken riktades mot mig. Obeskrivlig känsla.

Vilken kick!

Kategori: College


Fotade från denna vinkeln för det gav mig en speciell känsla..

Ni anar inte hur varm inombords och glad jag var när hon sa orden idag. Min handledare Ulrika förklarade att hon träffat många som sökt jobb och praktik hos henne, att de inte varit så engagerade och så personliga. "Sen när det kommer till Jenny. Hon visade intresse. Hon berättade om sin blogg. Jag brukar inte ta emot praktikanter och Jenny är en av dem första jag tar in." Efter hårt arbete och funderingar kring delmål samt diskussioner med nära å kära, så kom jag fram till rätt beslut redan i december. Känns grymt skönt att tiden då lades för LiA-sökande så kan fokusen mentalt nu ligger på att leta fram saker jag vill göra. Några punkter kan skrivas ned på papper efter dagens föreläsning. Fick till och med frågan så det känns extra roligt! Komma på detta också: Vad brinner jag för?