She believe she could, so she did

Spontan resa.

Kategori: Weekday

Intensiva dagar. Roliga sådana än att sitta hemma och uggla alldeles själv. Pappa ringde onsdags eftermiddag och berättade att de skulle ned till Skåne. Jag åkte med tåget hem till moster. Umgicks med dem den kvällen, tog det lugnt. Dagen efter gjorde ett spontant besök hemma hos Couz Anders och fick en lunch där. Senare på eftermiddagen hem till mormor och morfar som bor i närheten. Hjälpte hightech mormor med sin senaste Samsung touch. Åt banh coun hemma hos föräldrarnas barndomsvänner och jisses, de hade inte träffat varandra sen vi bodde här då min ålder var två. Tog en hel del foton med iphonen under dagarna och lägger upp dem lite senare i helgen eller framåt nästa vecka.

Fördriva tiden.

Kategori: Weekday

Slödagar, riktigt slödagar och många timmar att slå ihjäl. Bokstavligt. Det brukar vara så de sista dagarna innan man drar all sin packning till en ny plats. Till ett nytt boende. Det går att flyttstäda men när man väl gjort sin del så finns det inte så mycket att göra på den biten mer. Har gått in på olika sidor på nätet och ändrat till ny adress. Det som inte sköts tillsammans med den vanliga. Gott att ha det gjort så saker kan skickas till rätt plats. Direkt liksom.

Lyssnar på NRJ och fördriver ännu en dag..

Biobesök.

Kategori: Reviews


Med plusstolar i fredags var man på premiären av Inception. Att ha läst om att ett jobb ska utföras i någons drömmar och att man kommer stöta på några ovanliga utmaningar så kändes filmen så självklart. Det här var en välgjord action/thriller måste jag säga. Du som besökare måste sitta stilla och vara fokuserad för att kunna hänga med i deras otroligt skapande av svängar. Leonardo Dicaprio gör sig grymt bra för denna karaktär. Vilka detaljer det lyckats få med så pass mycket att man nästan måste se filmen en gång till för att verkligen finna vad som egentligen är. Sevärd och välspenderade pengar på en 2h och 28 minuters biobesök.