She believe she could, so she did

Påskhelg.

Kategori: Weekday

Jag har inte varit hemma hos min familj sen sista veckan i december förra året. 3 månader. Det bästa är att kunna vara i A.town under en långhelg när man väl ändå är där! Har inte bokat hembiljett utan kör sista minuten på söndag. Gjorde det för morgondagen, under 200kr gick enkelbiljetten på. Hoppas på tur när hembiljetten ska bokas. Umgås med mina musketeers, ta igen mina Tv-serier med snabbare bredband, ev. ladda hem lite låtar till datorn, blogga om 48H helgen, skriva lite på antologin, förbereda inför kursen: Uppföljning och Mätbarhet.

Lugnet före förberedelse.

Kategori: College

Om 30 minuter är det tenta i Målgruppsanalys. Eftersom man varit i Stockholm så har man helt enkelt inte brytt sig om att lägga ned energi till plugg. Läste lite igår. Jag har läst av konsultens undervisningssätt, en hel del information och kunskap sitter långt in i bakhuvudet. Gäller bara att ta fram det genom att se frågorna framför sig. Han sa innan vi gick på lunch idag, att alla klarar den utan tvekan. Litar på hans ord, släpper ytinlärning. Ska i eftermiddag ordna en snygg pärm att lägga in alla papper vi fått under kursen. Det blir en fortsättning på detta till höst. Då slipper man lägga energi på att strukturera upp det efter en lång och skön sommar!

Update: Vad trodde jag? Vem var jag som trodde det skulle gå fint? Försökte räkna ihop poängen och efter minutrarna så såg jag dem försvinna långt ifrån mig. Ja, min första omtenta väntar - har inte fått något svar från läraren än såklart men har det på känn.

Förväntningar.

Kategori: Life Lessons

You must allow yourself to have it. Otherwise, you will not work. I know I don't. Ikväll brast det, gör ont, tårar, men det beror nog på all energi som bubblat över. Ingen kontroll har jag haft heller. Ytligt. Bara på att dämpa och köra. Men det är SÅ jag funkar. Låt mig ha mitt eget race. Har haft en bakgrund som visat erfarenhet där det sägs att det var Då och nu är Nu. Titta inte bakåt. Känner på mig att det löser sig.