She believe she could, so she did

Few hours of sleep make me feel this..

Kategori: College

Denna veckan har allt gått i toppvarv och jag har mixat det hela fel för att man sovit alldeles för få timmar. Nästa vecka är det dags för en salstenta igen. Vi har fått så mycket ny info dessa senaste dagar att det är en ny process som man får ta till sig.
Jag satte faktiskt ett par ord idag under föreläsningen. Läraren sa: I'm impressed och jag sa tack! Vilken känsla att kan nail it, just like that. Pluggade 2 ganska effektiva timmar igår under förmiddagen.
Den kursen vi läser nu är Försäljning och CRM, där vi ska lära oss att bli en bra säljare. Har varit riktigt intensiva veckor som jag fatiskt har uppskattat för det äntligen är en kunnig person som tar tag i presentationsteknik som det ska göras! Har fått precis den feedbacken jag behöver för att utvecklas utåt, för att det är någon annan som kan sätta det i ord och att han dessutom satte en del av våra personligheter rätt bara av att ha träffat oss ett par få ggr får mig att tappa hakan!

Efter åren.

Kategori: Weekday

Det är så fridfullt när jag tänker efter. En sida hos mig måste byggas om på nytt. Du måste sätta dig själv i fokus och det måste vara något som jag ska lära mig att sträva efter. Ta in det jag vill höra och filtrera det som inte riktigt kan passa in i längden. Boosta mitt ego är något som är bra för mig. Bokstavligen att ta dagen som den kommer. När du saknar någon så mycket att det gör riktigt ont så har man nu efter åren lärt sig att det är personen som inte vet vad han lämnar efter sig.

Try to play the next step.

Kategori: Weekday

Hade bestämt att lämna studentfest runt klockan 1 eller 2 senast men det blev att man dansade till klockan var halv fem. Spelade en halvtimmes pingis med ett trevligt sällskap. Jag gick hem sedan och sov till tre nu i eftermiddags. Hur sjukt är inte det men man har fått sina åtta timmars sömn. Klämt i mig godis och cola så nu är man pigg och nästan intill lyckats vända på dygnsrytmen. Men har ställt klockan för att vara redo för ett par timmars föreläsning imorgon.


Damalie och jag vid hamnen borta vid Uni. Glada pga. solsken!!

Här spelar killarna: Peace One Day Soccer.

Jag fick Peace-tecknet målat av Monique. Stöttar killarna i fotboll.

En härlig promenad en eftermiddag, hem till studentboendet.