She believe she could, so she did

No strings attached.

Kategori: Reviews

Finns vissa gånger som man kört det förut. Och tro mig det är verkligen inget som fungerar i längden. Slutar alltid med att någon börjar få känslor. Har man väl fastnat för någon så är det bara att go for it och damn ta en om man börja känna efter riktigt. Jo, tyckte att Ashton och Natalie Portman (även om vissa scener var lite väl för töntiga och obvious) så klarar dem att leverera. Nu har man sett filmen man viljat se på ett tag!

Out there but where?

Kategori: College

Borde inte sitta framför datorn. Borde inte sitta framför datorn. Jag sitter för mycket framför datorn. Jag sitter FÖR mycket framför datorn. Förstår ni logiken? Vilken logik? Nej just det.

Denna dagen har gått åt en del lär-dig-praktiken-och-dess-uppgifter och en massa fnitter med kollegan H. Du måste nog få mer socker eller nej egentligen så borde du sluta med socker. Så låter det från kollegorna på Adobe då de vet hur sötsugen jag blir när jag har mycket att göra eller för lite att göra (vilket typ aldrig hänt). Dessa veckor har rullat fram alldeles för fort och idag är det 1 månad kvar. Kommer ihåg detta inlägget specifikt då man så förväntansfull och med tankarna kring att det är en sjukt lång period med mycket att lära sig. Det kommer ta tid. Det har tagit tid. Nu sitter jag här och har 2 månader kvar av min utbildning. Sen ska jag out there. Out there.

But where?

Mitt 1a "hem", Malmö.

Kategori: Weekday


I min första lägenhet i Malmö. Denna fina tvåa fick jag låna av en kusin kusin till mig. Fick äran att bo där hela 4 månader och vad jag trivdes bra! Saknar denna tid då man verkligen bodde helt själv.