She believe she could, so she did

Slutet på 2011.

Kategori: Life Lessons


Denna dagen förra året befann man sig i England. En plats jag faktiskt trodde att jag skulle besöka igen under detta år men saker i livet händer av en anledning och det blir, det klassiska man alltid hör, inte som man tänkt sig. Jag har lärt mig mycket under året och kommer vid varje årslut i framtiden tänka att tiden går för fort fram. Egentligen gör det inte det för det beror på vad du gör av dina dagar. Alla dessa nyårslöften, vem försöker man lura och försöker man verkligen förbättra sig själv? Jag skrev ett inlägg förra året och står kvar vid det.

Har träffat olika människor under år tjugohundraelva och hoppas på att relationerna utvecklas och man lär sig mycket på vägen! Till det ytliga har jag faktiskt hunnit shoppa ett par riktigt snygga, dyra skor och makeup tools och smink som är min belöning för att man slitit hårt i höst.

2012. It's me and you, it's me and you baby.

Asiatiskt i ett.

Kategori: Weekday

Spenderade tid med mamma en hel förmiddag igår och gjorde sushi tillsammans (mest mamma då hon fått in tekniken). Fick sedan lära mig att göra wonton också vilket kommer att blir dagens lunch. Kommer få med mig hem till Stockholm en liten matsäck. Kalle Anka missades inte då det för mig är tradition! Gjorde oss i ordning och åkte hem till ett par vänner till oss för att äta asiatiskt; nudlar, anka och soppa.
Hem igen för att surfa ett par timmar och ändra utseendet på bloggen. Därefter under kvällen satt jag och bröderna ute i köket och roffade åt oss de sista sushibitarna som fanns kvar. Sjukt, sjukt, sjukt gott. Lär inte ha några cravings på det ett tag.

A bunch of movies.

Kategori: Reviews

Har sett på en hel del filmer under hösten. Det blir på det viset då det är för kallt att vistas utomhus och att krypa ned i soffan eller sängen och försvinna 2-3 timmar för att sedan sova är bara för gott. Nästan för gott. De filmer jag sett är många och detta får lov att vara ett riktigt långt inlägg!

HUVUDJÄGARNA (2011)
Definitivt en film man ska se på bio och ingenannanstans. Den är detaljrik och jag som personligen inte riktigt brukar fastna för svenska, norska eller dansa filmer gjorde faktiskt det för den här. En rå film blandat med lite humor som sätter sig direkt.

THE DEPT (2011)
Bra historia rakt igenom. Går inte att beskriva, se.

THE CHANGE-UP (2011)
Måste varit den roligaste komedin på hela hösten. Antingen en delad plats med filmen nedan eller så klår den fullt ut den andre. En familjefar som byter kropp med en bachelor. Ja, en dos som påminner om Freaky Friday men betydligt bättre!

HORRIBLE BOSSES (2011)
Har du sjuk humor? Gillar knäppa kändisar som vet hur man sätter skämt och kan act like it? THEN SEE THIS ONE.

TAKE ME HOME TONIGHT (2011)
En komedi jag trodde skulla suits mig väl dock blev det en B version. Njae, inte riktigt någon film som är VÄRD att se på. Vi hyrde den som tur är. Jag och mina lovely tjejkusiner!

COWBOYS VS ALIENS (2011)
HAHA. Fråga mig inte varför jag såg denna. Mitt filmsällskap valde den. That's it. Killar. Den var stundtals lite knäppt. Om du är en cowboy eller alien fantast. Se. Om inte, kompromissa väl och sen se den. Det är det enda jag har att säga. Good luck ladies out there.

DRIVE (2011)
Ryan Gosling? Do I need to say more? Dock får du vara förberedd på en väldigt våldsam film. Därefter, enjoy the movement för att sno Stadiums slogan. För det är mycket och många effekter och inte så många repliker under hela filmen. Remember that.

ABDUCTION (2011)
Inte jag som valde denna film och nej, jag är inget Jakob Twilight crap kind of fan. Dissade hela filmen. Historien bakom är faktiskt bra men regissören eller producenten valde helt helt fel skådespelare.

THE SKIN I LIVE IN (2011)
Jag såg inte trailern, läste inte heller vad den handlade om. Fastnade helt för omslaget. Det gjorde att jag satt och verkligen följde filmen. 2 timmar. Helt otroligt, äckligt, fascinerande och underbart? Ehm.. eller?