She believe she could, so she did

Spicy and health.

Kategori: Weekday

En annan känsla att ha kommit hem till Småland.
Det är knappt folk på gatorna, möta släkten och mat som serveras direkt till en. Asiatiskt.

Billigaste resan ned till Småland blev automatiskt Swebus. Enkelresa på 300 kr. Med SJ blir man ruinerad på 600kr och det är något man vill helst att det sammanlagda priset blir när man besöker sina föräldrar en helg. 4h. Duktig som jag var så har man ätit en massa frukt, lite ingefära och stark mat så att förkylningen får sig en sting. Förhoppningsvis kan den släppa under söndagen tycker jag. För då är man redo för kommande vecka. I torsdags eller igår låg man hemma HELA dagen i princip. Behövde verkligen sova extra timmar och att hosta konstant kändes inte lämpligt att befinna sig på kontor.

Tell me what to say and I say it.

Kategori: Weekday

Nu ligger det några Tv-serier ute på nätet som skriker på mig att catcha up. 90210 och OTH såklart. Ser mer på det som en belöning. Denna veckan har man fått deala lite själv nu när handledaren är borta på businessmöte i London.
Måste jobba effektivare imorgon känner jag då man idag la mest energi på en intervju för extrajobb. Gick totalt vilse när man kom ut och försökte i smyg följa vad folket tro sig gå. Sjukt men jag fann den T-bana man sökte efter. Haha. Vill spara på mitt mobila bredband då man skypar med engelsmannen. Så i Anderstorp liggandes på sängen med en massa gott i famnen och tittandes på Tv-serier i mitt eget lilla rum. Saknar mina bröder så mycket och ett besök i Jönköping blir det för att se hur det går med restaurangen.

Små planer.

Kategori: Weekday


Vas och blommor från Bisquit factory i Newcastle..

Igårkväll spenderades det hemma hos fina Lina. En Gnosjö kompis som bosatt sig i huvudstan sen cirka 6 år tillbaka. Vi tappade kontakten mellan 2004 och uppmot -09/10. Men fick upp kontakten då man är här nu och lagade vegetariskt lasagne och med glass till efterrätt. En avslappnande kväll som jag behövt mitt i denna veckan. I eftermiddag är det dags för gruppintervju till ett extrajobb. Processen från det företaget är lång så detta är bara första fas. Den har jag redan nu bestämt att jag ska kamma hem och jag kommer sitta på deras näthinna när jag lämnar kontoret. Ett av planerna är att träffa bror D. som är på studiebesök uppe i Stockholm så får se om vi hinner matcha våra schema. Övrigt? Jag har råkat ut för en förkylning och eg. måste jag stanna hemma och vila men vill inte missa av praktiken och en del projekt ska det tas hand om.