She believe she could, so she did

Obehagligt nyfiken.

Kategori: Reviews


Denna film verkar mysig till en början. Ett par träffas via ett ärende där han skulle hjälpa henne. De flyttade och skapade historia direkt. Han, huvudkaraktären blev påverkad av vad hans far ville och därmed drogs ned till ett mörkare och djupare väg. Påminner om hans barndom och som tittare får man följa en intervju on and off genom filmen som om han satt eller vore i en terapi sesson/förhör. Bodde i fancy apartment, för paret gick det väl men ju längre tid det går börjar han sakta men säkert förändras. Det visar sig att han bär på en tung ryggsäck och att han mentalt inte är redo för något. Eller? Ryan Gosling spelar grymt bra så att vissa scener känns sjukt obehaliga och Kirsten Dunst känns så passande som motspelare. Är ni van att se en romantisk version (Notebook) av Ryan så kommer ni få det men dock kommer er bild att ändras en aning efter det här..

Someone like you.

Kategori: Weekday


En av de mest vackraste låtar som jag någonsin hört. Texten är bara för underbar. Det finns väldigt få få låtar i mitt liv som betyder väldigt mycket. Som skär rakt in i hjärtat och som kan få mig i tårar. Som kan få mig att stänga ute världen. Som kan få mig att le. "Never mind if I'll find someone like you. I wish nothing but the best of you to.." Sjukr mycket jag varit med om det senaste året och många som man träffat. Vill att det ska fortsätta vara så då man lär känna sig själv på ett plan där man får granska lite djupare.

30 minutes.

Kategori: Weekday


Suddig nattbild. Gnuccibanana!

Lovade en bild ett par dagar sedan om en showen vi fick uppleva. RnB på Mosebacke och denna tjej sjunger, rappar, skaka rumpa, höften och.. där saknar jag ord!