She believe she could, so she did

Twilight Fan Event.

Kategori: Weekday


I fredags bjöd jag med min kusin Sandra till något jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle gå på. Twilight Fan Event. Ja, stjärnorna var på besök i Sverige och via Twitter vann jag ett par biljetter. Totalt morgontrött och körde på Retweet för skoj skull och jag som inte ens är ett fan vann biljetterna.
Att få se hysterin och få ömma öron samtidigt är nog värt en kväll men absolut inget jag gör om, haha. 9000 tjejer inne på Hovet och alla skrek precis samtidigt och hela tiden utan något stopp.

Events once more.

Kategori: WeekdayEn riktigt god förrätt till lunch!


Champagneprovning får deltagare och partners som är med på events.

Har tidigare arbetat på event ute på Hasseludden. Kom hem igår efter ett 2 dagars event med tjejerna på Management Events. Riktigt intensivt och ett väldigt roligt tema: Strategitorget Retail. För vår del kunde vi stanna en natt med avkoppling för att hämta energi till nästa dag. Det hela gick super och mina fötter ömmar lite idag, såhär dagen efter. Bevis på att man arbetat hårt. Bilderna ovan är tagna med min iPhone.

Work, work.

Kategori: WeekdayEn effektiv dag igår till att börja med. Skickade in en jobbansökan på förmiddagen, åkte till Kista Galleria för att lämna lite CV inför julen och hoppas på napp för att jobba på mellandagarna, efter lunch möte angående ett roligt Volontärsjobb och avrundade eftermiddagen med att besöka stadsbiblioteket. Kvällen blev att göra lite matlådor så man har och jag längtar så efter helgen med lite träning! Ja, jag har börjat träna utomhus, springa benen av mig. Köpte en vindjacka igår så slipper det blåsa en alltför mycket, hehe. I början är det en bild på den goda maten som serverades under det event jag jobbade på i tisdags. Lax!