She believe she could, so she did

Future history.

Kategori: Life Lessons


Har fått landa och en lång resa tillbaka till Stockholm väntar imorgon.
Har hunnit umgås med samtliga familjemedlemmar och denna gång kändes det riktigt bra. Strukturerat upp lite med jobbsök under tiden man varit här då positiv respons har kommit från föräldrarna. Blir så himla lugn och harmonisk när man landar i sin hemort och att alla hälsar på alla när man tar en lång promenad värms i hjärtat. Jag kommer definitivt att vilja bo i en mindre ort eller i mindre stad när jag en dag bestämmer mig för att settle down och komma till ro. Denna resan behövde jag definitivt då allt kändes så hektiskt och kaotiskt inombords med för många tankar och alltför många nej från jobb som tryckt emot. Nu ändrar jag strategin och försöker på en annan väg.

Jag behöver landa.

Kategori: Weekday


Blommor från föräldrarnas trädgård hemma i Anderstorp.

Har gått på högvarv sedan examen.
Intensivt arbete med exjobb för Springtime, planera inför hösten då med inställning att bara köra framåt, arbetat på Delicato i somras, blev arbetssökande och har arbetat många pass med events. Samtidigt som detta så kör man stenhårt med jobbsök och varit på intervju hos Reco.se, iZettle och nu i fredags en fika på byrån Halvarsson & Halvarsson. Jag hoppas starkt på steg 2 (får svar om 1v) i H&H process. Tjänsten känns som klippt och skuret för mig. Nästa helg har jag bokat en resa ned till Småland. Hem till min familj. Jag behöver landa.

Pictures from Yasuragi.

Kategori: Life Lessons

För tillfället under vardagen har man en gammal, tålig och stenålders Nokia. Det var den enda i kameraväg jag hade då man stannade en natt och arbetade på Yasuragi. Den fick duga och lite bilder från mitt hotell rum, vackra matsalen och maten och självklart hotellfrukosten som är den bästa!

// Worked for Management Events on a SPAhotel Yasuragi here in Stockholm.