She believe she could, so she did

Down the memory lane.

Kategori: Life Lessons

Igårkväll var man på en tjejkväll men inte vilken som helst.
Det var med vänner man känt sen förskolan, mellanstadiet respektive högstadiet. En av tjejerna hade med sig en videospelare och ett VHS band. Ja, ni läste rätt! Vi skulle se en teaterfilm "Romeo och Julia" (egen version med en rappande ängel, tuffa gäng med) inspelat från år 2001 som vi var med i. Vi hade uppvisning hemma i Gnosjö och vilka skratt  som kom ur oss igår. Inget stopp alls! Hann med en middag och längre pratstund som involverade i minnen från lektioner, expojkvänner (såklart), framtiden om personer man inte trodde skulle vara där dem är idag. Hur vi har valt olika vägar allihop och vi fascinerades över hur många man egentligen kommer ihåg och att dessa minnen från högstadiet sitter långt bak men med all säkerhet alltid kommer att finnas kvar.

Högstadiet för många var en tid man inte vill tillbaka till men jag hade lätt valt dem åren igen för då hade jag alla vänner samlade på en och samma plats.
Insåg också hur mycket jag saknat våra tjejkvällar.

Today I know today.

Kategori: Weekday

Har nu börjat min första vecka på en ny arbetsplats, ett trevligt tjejgäng kommer jag arbeta tillsamman med. Inte varje dag men till större del och som första intryck man fått från företaget ger mig en bra magkänsla! Har firat med att äta supergod sushi från ett ställe på Hornsgatan här i Stockholm.

En kick.

Kategori: Weekday


Har konstaterat att jag äter väldigt mycket godis, har gjort det dem senaste veckorna. Älskar syrligt och det som är väldigt mycket salt. Denna bilden togs en kväll då sötsuget kom direkt efter en stor kvällsmiddag och vilken känsla att trycka i sig socker. Jag är en godisjunkie!