She believe she could, so she did

Don't push me to the edge.

Kategori:

Har nu under senaste dagarna sett två filmer. The Giant Mechanical Man och Take This Waltz. Filmer som jag valt med omsorg och tur hade väl jag att båda kändes äkta. Gillar hur båda filmerna fångar kärleken ur different angels och samtidigt får en att känna igen sig om man har haft erfarenheter av längre förhållanden eller är på väg att söka efter en. Gillar Michelle Williams väldigt mycket!
 
 

You know got it.

Kategori: Weekday

 
Promenad i det fina vintervädret. Promenad är lika med terapi, vet vi sedan innan. Riktigt nöjd att jag tog mig ut och fick uppleva vinterljuset som kikade mellan träden.

Night out

Kategori: Weekday

Igår var jag så lycklig. Ni vet sådär sprudlande glad rakt igenom hela kroppen. Gick ut med min barndomsvän och vi har känt varandra sen vi var sju år gamla. Började med att se Honey (dansfilm) för att komma i rätt mood, drack lite cider och urgoda pringles (sourcream for sure) samt en massa godis. Sminkade oss på en kvart för att sedan ta oss till Golden Hits. Väl där började det väldigt lugnt då DJn inte spelade någon up tempo låt men när det närmade sig runt halv ett inatt så sprakade det igång! Åh vad vi shakeade loss som fan och rörde oss genom hela dansgolvet. Vid 1-2 låtar så hade vi mer än hälften av dansgolvet för oss då vi var inne i en dansfilm in our mind set att folk bokstavligen flyttade på sig. Kändes som en film och fan vad jag var glad!