She believe she could, so she did

Movies I recommend you to watch

Kategori: Reviews

 
THE FIVE-YEARS ENGAGEMENT
Jason Segel och Emily Blunt är klokrena tillsammans! Skratta du åt Jason som Marshall så kommer du garanterat att tycka om honom i denna otroligt mysiga och till min förvåning (den är ju ändå 2 timmar lång! Ja, du hörde rätt. Det har inte funnits så långa romantiska komedifilmer sen Heartbreak Kid gjordes ju. High Five till Ben Stiller och Malin Åkerman.)  så var filmen väldigt väldigt rolig.
 
Handlar om att de blir kära, bestämmer sig för att gifta sig inom ett år och Violet (spelas av Emily Blunt) får sitt drömjobb på ett universitet i Michigan. Ja, från San Franscisco till .... Michigan. Nöjer sig Marshall.. eller vänta, jag menar.. Tom (spelas av Jason Segel) med det? Blivande brudens familj stressar på och till och med syrran som inte är så stabil av sig gå runt och bli på smällen innan och ordnar upp det. Hur ska de nu slå detta fanciga bröllop som syrran har skrapat ihop för sig? 
 
SAFETY NOT GUARANTEED
Denna kända annons där en kille letar efter någon som vill åka tillbaka i tiden med honom. ""Wanted: Somebody to go back in time with me. This is not a joke. P.O. Box 91 Ocean View, WA 99393. You'll get paid after we get back. Must bring your own weapons. Safety not guaranteed. I have only done this once before."
Jag visste inte alls vad man kan förvänta sig. Denna filmen kan antingen vara skitbra eller rent ut sagt töntigt och få en att somna redan efter 5-10 minuter. Vadå en tidsmaskin? Som om den skulle kunna ta oss tillbaka i tiden och få oss att ändra på..
 
PREMIUM RUSH
Ja, han som spelar Robin i Batman. Nej, det är ju inte så han heter. Utan denna Hunk är självklart Joseph Gordon Levitt. För dem som älskar cykling kan detta vara en ren underhållning! Filmen handlar om cykelbud som trots omständigheter ska leverera en vara från plats A till B. Det kreativa med denna filmen är hur dem under vissa scener fryser bilden och visar vilken som är den smartaste vägen att ta. Att man kan vara step forward och tänka i Superman bana och då är det bara att go with it. Han stöter på ett spännande uppdrag och med hans vassa teknik i att CYKLA så tar han sig detta och kommer det kosta han livet?
 
Fler filmreviews kan du hitta här, här och här.
Kommentera inlägget här: