She believe she could, so she did

Last Know Surroundings.

Kategori: Series

Jag läste det på Twitter och tänkte inte så mycket mer på det. Då det varit spekulationer om att Lucas, Peyton och Sawyer kommer att vara med i säson 8 likaså eventuellt i 9.
Men inget var sant. Då scenen i episode 7 nu på säsong 9 så kom Lucas Scott in till flygplatsen och jag som följt denna serie ända från start och på Tv dessutom sköljdes av ett silly lugn då mitt beroende av One Tree Hill är så starkt. Man märker dock att det varit ett tag sen karaktärerna Lucas mot Haley varit men den glappen klarade skådespelarna ganska bra ändå.

Delar din vardag.

Kategori: Weekday

Ni får mer än gärna komma med tips på vilka bloggar ni läser. Jag gillar de som tillhör de vardagliga sorten då majoriteten känns som att det enbart är riktat mot mode. Här nedan kommer några som skriver och delar med sig vad som händer en helt vanlig vardag. Stort plus att dessa har bilder som fångar ens uppmärksamhet direkt. Min absoluta favorit och som man intill är addicted till att följa är vlogs from Judy. Det är så personligt och privat som det kan bli när man delar sin vardag med sina tittare. Bloggar jag följer är: LottaHanna, Sara och Rebecka,

Action, crime, mystery.

Kategori: Weekday

Enda nackdelen med gårdagens besök på bio var ljudet. SF på Sergel hade satt en för hög nivå att vi faktiskt fick hålla för öronen när det var de mest actionfyllda scenerna. Jag gillar storyn kring hur Ryans karaktär sammansvetsas med Denzels. Behöver du filmtips? Läs mina reviews här.