She believe she could, so she did

Whenever, whereever. I am learning.

Kategori: Weekday

Converseväder.
Blå himmel!
Jensens Lunch Round Steak.
Idag lämnade jag min vinterjacka hemma, tog skinnjackan istället. Invigde mina converse för cirka en månad sedan men idag kom det till sin rätt då solen kikat fram ordentligt. Bokat in en lunch på Jensens med Moran. Uppdaterade kring vad som komma skall då ev. stora förändringar kommer ske i mitt liv.

Working out.

Kategori: Weekday

En plats att landa på med gym, Sh'Bam och Yoga.
Har nu tränat ca 4-5 ggr per vecka strax i 2 månader och redan nu känner jag mig stark i kroppen! Tänk er. 2 månader till och nog få ett resultat komma. Den är så välkommen. Skillnaden med i början på året är att jag har lagt dit Corepass som innebär fokus på magen. Riktigt skön känsla efter 30 min hårt pressandes i planka, böjda ben uppåt och fokus på att träna upp din bålstryrka!

Trust yourself first.

Kategori: Weekday

Hoppas såklart på fler roliga intervjuer nästa vecka men det häftiga vore att ett kontrakt skrivs inom kort. Min första riktiga vårpromenad i onsdags, där stunden gav mig ett himla lugn. Man blir inspirerad, imponerad av att läsa/höra när ens omgivning kirrar det DÄR jobbet, den Internship som involverar en resa utomlands eller att en resa planeras som kommer förändra ens världsbild bara sådär. Låt det bli min tur.