She believe she could, so she did

När ditt perspektiv på livet rasar.

Kategori: Life Lessons

När saker och ting inte går som du önskar så gör det väldigt ont. När du är osäker på vad du egentligen vill innerst inne och samtidigt känner att det inte går åt det håll du behöver just nu, då så gör det bannemej lika ont för det. Du liksom stannar upp och ventilerar med tårarna rinnande ner för kinderna (tar aldrig slut) och känslan av att du är helt ensam i världen besöker en. Även om det bara vore ett par minuter eller en timme för att vara mer realistisk så är det som om ditt perspektiv på livet rasar.
 

Blundat för denna stund.

Kategori: Life Lessons, Weekday

Som om jag bara gick där, bland löven på marken och kunde andas. Nästan känna varenda mikrosekund av den luft under det djupa andetaget som togs. Nu är det verkligen höst och inte en höst som jag tidigare förutspått.

Jag trodde att min höst skulle delas med någon annan vid sidan om men ibland byts vägarna. Åter igen. Nu till något helt nytt. Har inte varit i dessa tankebanor på riktigt tidigare och något säger mig att jag måste in. Har länge blundat för denna stund och den har bokstavligen kommit i fatt mig.