She believe she could, so she did

From another perspective.

Kategori: Weekday

Har haft en riktigt bra semester. Träffat så många nya människor och bara på en vecka har detta verkligen fått mig att fundera över framtiden. Vart vill jag bo? Vart passar mig egentligen? Ska jag jaga efter den stora karriären? Vill jag lyckas inom viss specifik bransch? Frågorna är många och jag får helt enkelt ta mig tiden till att försöka förstå vad det är that makes my heart beat a litte bit more than usual. 
 
 Till Eskilstuna och umgicks med Lina och hennes fina dotter E. Mysig tjejkväll med film o tacos!
 Tog med mig kusin Sandra till ett mingel på H&M med Metromode på Drottninggatan. Köpte träningskläder och lyssnade på grym musik som spelades av Female Dj Revolution.
 
 

I am in love with you.

Kategori: Life Lessons, Weekday

Har ofta varit fascinerad av mig själv hur jag kan finna inspirationen spira när jag är på resande fot men som blir alldeles stilla, tomt när man landat. Jag måste lära mig att det är då jag behöver en anteckningsblock som enbart är till för dessa idéer som kommer till. Får inte nöja mig med att "enbart" skriva på telefonen då det inte känns real nog att att genomföra! Denna söndag har varit ganska rogivande dock har väldigt mycket energi försvunnit från kroppen då man rest ett par timmar. Igår befann jag mig i lilla Vänersborg, för syssling R och A som han äntligen gifter sig med. Fick reda på att de varit tillsammans i 15 år (!) vilket är helt otroligt bokstavligt talat. Vilken berg - och dalbana det måste varit och hur stark man är tillsammans att man faktiskt då vet att han eller hon är den rätta för en.
 
Istället för att jag nu ska drömma mig bort med att hitta Han med det stora H:et så lägger jag fokus på vad som kommer ske i mitt liv framöver. Inget med kärleksliv utan fokus på karriären istället. Har en intervju bokad imorgon, en mer get-to-know-the-candidate och det känns som en riktigt skön och bra start på veckan för att komma igång med det hela. Jag håller tummarna för att två intervjuer till ska komma inom kort och har förberett lite svar som ska ge mig en kick-ass start på att komma närmare den känslan med att hitta jobbet som känns mig rakt igenom!
 

Naked 2.

Kategori: Inspiration, Weekday

Min blogg är långt långt ifrån en sminkblogg men det hindrar inte att jag delar med mig till er, världens grymmaste ögonskugga palett. Naked 2 Palette. Gillar namnet på olika nyanserna. Jag menar. Lyssna på det här. Booty Call, Busted, Foxy and Black out.