She believe she could, so she did

Söndagsutflykt.

Kategori: Weekday

 
Kompisar till E. ville ha med oss på en utflykt till Kullens Fyr. En söndagsaktivitet och frisk luft är inte oss emot. Fick riktigt fina bilder fastän det bara är tagen med mobilen. Min Samsung Galaxy S4. Passade på att ha "egentid" uppe vid fyren medan de vandrade iväg en stund. Terapi I must say. Sedan besökte vi Silvergrottan. Jag trodde vid ett tillfälle att mitt huvud skulle sprängas. Druckit dåligt, väldigt varmt ute och min kondition som är helt körd. Ska förbättras i höst (är ett mål att hålla för min egen skull). Nog om det. Se bilderna ovan!

Videobloggar.

Kategori: Weekday

Spenderar alldeles för mycket tid framför videobloggar. Men de är ju så beroendeframkallande! Jag vet inte vad det är. Detta tog jag upp i min C-uppsats redan 2007 med framtida frågor om att studera / följa personer under längre period och se hur det personliga och privata delarna delas med till det offentliga. Jag har ett par favoriter och delar med mig dessa nedan:

 

Trip to Denmark.

Kategori: Weekday

 
Hur man kan fastna för en Youtuber Essiebutton och känna lockelsen till att åka till grannlandet. Ja, Danmark. Jag och pojkvännen E. tog oss en minisemester och bokade två hotellnätter på Hotel Østerport. Många promenader och jag fick besöka Nyhavn och Christiania som jag varit nyfiken på. Vädret var verkligen på vår sida då det var strålande sol och cirka 25 plusgrader båda dagarna. Hann med en sväng till Tivoli, Nyhavn och Christiania. Besökte Den Blå Planet dag två, då jag blev fascinerad av deras hemsida med alla de stora djuren till havs. Akvariet var lite mindre i storlek inomhus än förväntat men fortfarande värt ett besök!