She believe she could, so she did

Nya besökare!

Kategori: Weekday

Kul med nya besökare. Du har säkerligen hittat mig via mitt visitkort som har delats ut under de nätverksträffar som jag varit med och deltagit. Min blogg är personlig och här kan du läsa om lite allt möjligt. 

Breaking Bad.

Kategori: Weekday

Denna serie är den första någonsin som jag ser som inte är kopplad till någon typisk amerikansk tonårsserie. Ämnet är väl inte direkt något man gör en koppling till men det som drar en till det är manuset och skådespelarna. Hur dem leverar från säsong 1 till säsong 5. Hur dem visar olika delar och det hela gå ihop. Perfectly. Sättet som karaktären Walter Wihite, att han går från att vara cancerdrabbad och kan en del om droger till att driva ett imperium kändes det som och att förhandla med familjen i spel. På riktigt. Rekommenderar verkligen mina läsare att se den. Se den nu!

Hälsosamt liv.

Kategori: Weekday

Har inte tränat sen i slutet på april i år vilket var nästan 7 månader sen. Denna sommaren och även in på hösten har jag levt på en del mat från restauranger och ätit väldigt mycket skräpmat. Jag har inte gjort det flera dagar i sträck men så pass att jag numera känner mig tung i kroppen.
 
Jag vill känna mig fit igen! Vill kunna vara sådär rörlig och stark i armarna.
 
Så idag under eftermiddagen så slog jag in Blogilates och körde en intensiv uppvärmning och sedan ett cardioprogram på 20 min. Har hört att man inte behöver träna 1-2 h bara för att det ska ge resultat. Huvudsaken är att man kommer upp i ett tempo där pulsen ökar och du gärna svettas lite. Det gjorde jag så jag är sjukt nöjd. Med tanke på att jag pendlar 2,5h per dag till och från jobb så kommer jag under hösten att försöka hålla till helgerna med denna träningsvideo bara för att bygga upp grunden först. 
 
Mitt första delmål. Resten? Det kommer.