She believe she could, so she did

Handvärmare.

Kategori: Weekday

 
Jag fick en present igår kväll från E. Handvärmare. Invigde den på en gång och värmen höll sig i nästan en halvtimme. Kan tänka mig att den är mer användbar när det är mitten på hösten och intill vintern då det är riktigt kallt ute alt. inomhus efter man varit borta en hel dag. Jag kommer nog att ha med den i handväskan utifall man kan behöva, då jag ska börja pendla mellan jobbet och lägenheten. Dessa finns att köpa hos Kjell o Company.

Close to friends.

Kategori: Weekday

 
Glad över mitt beslut att flytta tillbaka till Skåne, till Malmö där mina närmaste vänner bor eller befinner sig ofta i. Jag bodde i Malmö mellan 2009 och 2010. Januari 2011 flyttade jag ju till Stockholm. Inget jag ångrar och det känns skönt att landa här igen efter två år i huvudstaden. Som idag, spontan sms från Sukke Pukke och rätt som det är, är man hos henne och fikar. Kaffe (behövde då jag sov länge i förmiddags och var helt groggy i huvudet när jag kom dit), kanelbullar och jordgubbar. Catch up då vi inte setts på ca två veckor innan. Sådana moments som man värderar väldigt högt då hon är en av vännerna man träffade kanske 1-2 gånger per år.

Build your wall up so high.

Kategori: Artwork

 
Klockan är nu ett på natten. Natten till söndag. Sitter fortfarande uppe, lyssnar på musik och har tagit mig tiden till att rita lite. Det är en försiktig början då jag vill kunna ta mig tiden att rita, måla och utveckla en hobby som jag kan hålla mig fast vid. Säger inte "I am back!" för när jag väl gör det så känns det som att man påtvingat en start som man egentligen inte riktigt är redo för. Så detta är en försiktig start. Kommer lägga ut fler efterhand som dessa skapas och ramlar in i min mapp.