She believe she could, so she did

Lotta Love Café

Kategori: Weekday

Ett fint café som jag besökt tre gånger nu med min vän Emmelie. Det är ett fint minne vi kommer bära med oss. Varför får ni veta lite längre fram. Testade Acaibowl för första gången i mitt liv och blev glatt överraskad över hur go den smakade. Som lite chokladpudding, light version, toppad med skivande bananer, jordgubbar och kokos över. Så himla fräsch verkligen och något jag behövde för en lång seg lördag som denna!

Focus on me.

Kategori: Inspiration

Det känns skönt att börja skriva igen. Jag har haft många hektiska veckor och mitt liv har än en gång gjort en 360 graders vändning om inte mer. Avslutat ett 2-årigt förhållande nyligen och det sätter en på prov vad man tar nästa steg och vart går jag härnäst? Detaljer (rutiner, traditioner, interna skämt och annat som tillhör en relation) som du delat med någon har nu i all hast försvunnit och man måste nu ställa om sin hjärna för att verkligen börja om.
 
Jag är inte bara i fasen att ändra mitt liv privat utan med jobb. Trodde att denna period skulle dröja lite längre men på senaste jobbet så kom vi inte vidare pga. att ledningen bestämde sig för att stänga ned kontoret och många av oss var tvungna att gå. Arbeta under uppsägning på tre månader har gett både positiv och negativa stunder. Positiva är att man kunnat söka sig runt, har gått på intervjuer (gått på ett flertal men fått ett nej). Det negativa är oron för framtiden. Vart kommer jag vara om 6 månader, 1 år eller 5?
 
Kan avslöja att ett nytt kapitel har fått komma upp till ytan. Nu kommer jag satsa stenhårt på detta och vad det blir kommer jag att berätta framöver. Innan dess så gäller det nog att go with the flow, alltid följa magkänslan och våga ändra mina egna banor och rutiner mot något nytt. 
 
Våga göra saker jag inte vågat göra tidigare..

IIF2015 Video

Kategori: Inspiration

Här kommer jag lägga upp videoklippen från förra veckans konferens av Internet i Fokus.
Håll utkik på detta specifika inlägg, då jag kommer publicera varje föreläsning så fort vi får upp dem!

Föreläsning 1 - Media Evolution - A Digitalized Society
 
Föreläsning 2 - TopVisible - Flytta ut webbplatsen på Google
 
Föreläsning 3 - Resultify - Digitala resultat, måldriven marknadsföring
 
Föreläsning 4 - MPLUSM - Marknadsföringskraft i en podcast
 
Föreläsning 5 - 23 Company - Video som marknadsföringsverktyg