She believe she could, so she did

Just Do It.

Kategori: Weekday

15 st inlägg på hela hösten har jag fått ihop hittills. Not bad för att vara den som tappat inspiration på vägen. Sagt vid flertal tillfällen under terminens gång att jag ska börja skriva igen. Denna metod och inställning tar mig inte särskilt långt. Det är bara att göra det.
 
Just do it.
 
På tal om då Nike vars slogan jag precis lånade ovan så har jag börjat träna igen. Ok ok, ett pass förra veckan då jag testade på lite maskiner. Men stod i alla fall på Crosstrainern i 15 min sammanlagt. Rätt bra för att vara den som pausat HELT med träning i ett halvår. Köpt kort på SATS och min belöning, att peppa mig själv, är faktiskt nya skor. Löparskor får det bli för då kan det användas på löpband om jag får för mig att börja gå/jogga lite lätt. Annars är denna typen av skor också bra för mig som ska ta tag i att gymma.
 
Sitter och kika på: Nike Lunarglide 5. Provade ett par på Stadium tidigare idag då man var med Emm och julshoppade lite. Kändes sköna. Mycket skönare än Nike Trainer Fit 3 som jag suktat efter hela veckan. Btw, kom hem med färglada pennor, anteckningsbok och en pocketbok.
 
Det får bli en nyttig, kreativ start på år 2014 känner jag.