She believe she could, so she did

A lot of them.

Kategori: Reviews

Kom ihåg hur mycket jag brukar gilla att skriva recensioner. Skriva på mitt egna lilla vis så att jag kommer ihåg känslan efter att ha sett en film. Kunna dela länken till någon annan när de frågar efter filmtips är också en härlig känsla. Så, here we go. Let's give this a try. 
 
Baggage Claim (2013)
Förutsägbar från start men ville ändå plöja igenom denna. Handlar om en snart 30 årig tjej som inte vill vara den sista i familjen att skaffa man och gifta sig. Hennes syster blev friad till och ska gifta sig om en månad och huvudpersonen bestämmer sig för att åka på en expedition. Varför dejta nya när man kan kika igenom sin telefonbok och by accident vara på samma plan som en ev framtida partner?
 
Catch and release (2006)
Helt klart mysig film. Förutsägbar som vilken annan inom denna genre. Handlar om en tjej vars man går bort och för att komma över sorgen så försöker hon bitvis gå igenom och hitta sig själv. Får hjälp av goda vänner och får samtidigt reda på att hennes fästman som gått bort, har tidigare en son tillsammans med en annan kvinna?
 
RoboCop (2014)
Ni som sett originalet vet jag vad jag menar. Vilka förväntningar ska man ha?
Om jag ska ha något att anmärka på så gillade jag ärligt talat inte att hans utrustning blev svart då det ska behållas i det originala om det är det som ska gälla. Denna är mer fokus på familjeperspektiv. Hans känslor får komma fram mycket mer kring hur livet före och speciellt under livet som Robocop är.
 
The Delivery Man (2013)
En feelgood film som inte kräver så mycket tanke. Simpel handling och rätt rolig manus dem fått sig emellanåt. Känns rätt overkligt att en man har 533 ungar och att hjälpa 142 av dem lite var dag är orealistiskt. Något får en att vilja se ändå för att uppleva den komedin som Vince Vaughn är duktig på. Lite drama emellanåt men det är för att det ska passa in i denna kategori.
 
Drinking Buddies (2013)
Mycket mer annorlunda än vad jag trodde den skulle vara. Ovan att se Anna Kendrick spela en karaktär som är rätt så tillbakadragen, inte ta plats och vara mer den som lugn, gullig. Hon brukar ju shine "through" från att vara lugn till att få mer plats i filmen. Olivia Wilde var det mer fokus på. 

Prisoners (2013)
Såg denna med min familj. Vi var ute efter en thriller och som verkligen ska få oss att rysa det lilla extra. Hugh Jackman är ju Hugh Jackman. Jake Gyllenhaal gör sig rättvis i denna roll. Handlar om barn som blir kidnappade en dag och hur långt man som förälder är beredd att gå för att få fram vart man har gömt de kidnappade barnen.
 
Escape Plan (2013)
Ja, dessa två herrar möts igen. Vad kan jag säga? Detta är mer bara en film man ser. Inget man förväntar sig utan man bara följer med dessa två och hur deras samarbete fungerar sinsemellan deras karaktärer. Känns som deras tid är förbi men lite roligt är det att se de två herrarna in the same movie.
 
Vill ni läsa tidigare reviews kan ni läsa här, här och här