She believe she could, so she did

Tillträdesdag 1/7.

Kategori: Home

Imorgon ska vi äntligen få flytta in i vår nya lägenhet! Ett besök på banken på förmiddagen först och sen är det bara att börja. Det står flyttlådor lite överallt här hemma (i vår nuvarande) men det är inte så speciellt mycket kvar att packa. Lite annorlunda är det denna gången: När man inte direkt har någon "deadline" att passa utan vi kan faktiskt ta det i vår takt och flyttstädning blir inte förrän senare. Jag längtar mest till vårt nya sovrum! Har ju inte direkt haft något riktigt sovrum i vår etta (sovit i en bäddsoffa, fågelbo från IKEA) så det ska bli en BRA upplevelse. Hej inredning!

Spanien vs Tyskland.

Kategori: Weekday

Tävlan om den guldiga EM pokalen står mellan Spanien och Tyskland. Vem vinner matchen ikväll? Jag vill att Tyskland ska ta hem segern men en liten röst inom mig (plus: sportkommentatorer på Tv4)  säger att Spanien har spelat bäst fotboll hittills så dem förtjänar denna storvinst!!

Update (klockan 21.19)
Fernando Torres heter personen som gjorde första målet för Spanien! Har hört lite om honom men jag känner mer till David Villa (har sett dokumentär som visar dem allra snyggaste målen gjorda av Villa). Kanske får se Han göra mål ikväll också?

Update (klockan 22.31)
Det ser inte ljust ut för Tyskland. Inte lika många målchanser som Spanien heller. Så Spanien kommer bli Europamästarna i fotboll! Det var 24 år sen dem vann ett mästerskap, hörde jag precis här. 2008 är nog deras år iår.

Update (klockan 22.36)
Vi ger ett stort GRATTIS till Spanien.

(Fan. Jag som ville se Tyskland, Holland eller Portugal som vinnare. Men man kan inte få allt.)

Modeling Agency.

Kategori: Series

 
Hård konkurrens och stenhårt arbete om Du är med i hennes agentur. Hennes namn kan få dig att rysa av obehag, hennes namn är bara för mycket, hennes namn kan skrämma dig, hennes namn ger dig känslor som inte går att sätta fingret på. Du har sett henne i ANTM men jag tycker att hon är freaky awesome: Janice Dickinson.