She believe she could, so she did

EXAMEN!

Kategori: Inspiration


Inspark 2009.

Min presentation som jag skapade samma morgon som den skulle presenteras did pay off. Jag la den på pedagogisk nivå och det fick bli min strategi för att tydliggöra mitt exjobb. Opponenten G. upprepade lite av mitt arbete och redan då sa magkänslan att detta kommer bli ett bra resultat. Sen när Han bekräftade att:
Nej, jag ser faktiskt inga svagheter med ditt arbete och ingen komplettering väntar så blev det totalt ljust framför mig. Ett par dagars ledighet! Välförtjänt ledighet då man suttit och slitit som ett djur. Massa telefonsamtal till vänner och mentorer som keep on pushin på att man kommer greja detta. Here we are. Imorgon är det EXAMEN! Champagnefrukost (jag kör klassiskt cider då jag inte för förjust i sådan bubbel), lunch i parken med fina KM09, utdelning av examensbevis och omdömen sen är det att skapa minnesluckor på positivt sätt under fredagskvällen!

Våga uppleva.

Kategori: Weekday

Igårkväll när jag kom hem slog det mig. Ensamhetkänslan kom krypandes och jag kunde hantera den. Det var ok att känna så som jag gjorde. Det är också ett tecken på att jag kommit en bit i denna långa väg som jag själv nu faktiskt bestämt bestämt mig för att ta. Det kommer krävas mycket innan jag vågar sätta min fot, mitt huvud och framför allt mitt hjärta för att våga uppleva just Det igen. Har så otroligt fina vänner och i helgen kände jag hur den känslan fick sin plats. Tack till mina vänner som alltid är där för mig. Jag behöver er.

Miles in these shoes.

Kategori: WeekdayHar varit en jätteskön dag att ta en break. Umgåtts med klasskompis Louise hela dagen. Glömma skolan och bara vara för en stund. Imorgon drar jag och resväskan ned till Malmö. Kommer bli en lång visit denna gång och ett kapitel hos mig avslutas. Student. Tar examen 1 juli. Förstår ni hur nära det är? Har en rolig midsommarhelg att se fram emot då den ska spenderas i fina Göteborg. Catch up med bro som man inte sett sen oktober förra året. Härligt!