She believe she could, so she did

Flygplats

Kategori: Inspiration

Jag kommer ha tid att döda imorgon, plenty of time på tre hela flygplatser. Fram tills lördagmorgon. Vadå kan dem vara halva eler? Haha. Ledsen för dåligt skämt men vid denna tid imorgon så sitter jag i bilen på väg mot Göteborgs flygsplats och då är det på riktigt. Då är jag på väg till Australien!

Relationer

Kategori: Life Lessons

Känslomässig kaos är nog det som sammanfattar mig riktigt bra, riktigt väl dessa dagar. Jag vill nu bara åka iväg och möta nya människor. Sagt hej då eller vi ses till en del hemma i Skåne och vilka som man kommer mötas igen är verkligen spännande att se. Relationer, relationer som sådan har inte varit lätt i sommar men så mycket starkare jag blivit och den kicken man får när man ser och väljer vilka man vill ha i sitt liv. Vilka man vill ha sådär nära inpå.

När jag är tillbaks..

Kategori: Inspiration

Till er som inte kunnat komma in på min sida tidigare så beror det på att jag inte hade förnyat mitt domän. Nu ska det vara gjort och jag vill fortfarande driva bloggen precis som vanligt. Som de flesta av er vet så ska jag snart iväg mitt livs äventyr i landet "Down under" och kommer vara där ett år framåt som det ser ut nu.

Nyfiken? På engelska jennychiem.wordpress.com är resebloggen baserad på. Denna kommer att användas vid andra resor än bara Australien. Såklart. Har lite andra länder jag önskar besöka nästa år men det avslöjar jag senare när jag lyckats kamma hem lite mer pengar i plånboken.

Följ med mig!
 
Men återkom hit när jag är tillbaks på svensk mark..