She believe she could, so she did

It's a long long way.

Kategori: Life Lessons

Har varit i sängen hela dagen bokstavligen.

Förra året var min sista uppdatering den 29 december och detta år blir det årets allra sista dag. Nu är det cirka 6-7 timmar kvar till det nya året börjar. När jag skriver detta inlägg idag så är det en väldigt personlig sådan. Ett inlägg med mycket känslor inblandat. Det är något som min blogg kommer bestå mycket mer av nästa år. Varför bygger vi så mycket förväntningar på oss själva när ett nytt år kommer?

Jag måste vara ärlig. Jag känner mig pressad av att läsa nyårslöften hit och löften. Blir man inte besviken om man vid årets slut märker att man inte uppfyllt dem alla som man satt upp. Jag kraschar riktigt hårt när jag inte uppfyllt det jag lovat mig själv. Blir till och med ledsen när man under en resa inte hinner med saker man skrivit upp att göra, känns som man är en big failure på att inte utnyttja tiden så väl. Hur knäpp är jag på en skala? Är det någon som är likadan därute, please speak up. Känner nämligen på att jag inte är helt ensam om detta.

År 2010
Det stora och riktigt bra som har varit under året är att man satsade på att hålla kontakt med ett internationellt företag och lyckades i slutändan få en intervju som lett till praktikplats som väntar nästa tisdag. Men det har varit ett emotionellt år med ärlighet till nära vänner, våga säga ifrån lite mer, öppnat mig för fler människor, blivit sviken av en riktigt hårt, känt igen gamla mönster och ändrat vägen direkt..

Quayside, Newcastle.

Kategori: Inspiration


Denna bron ändrar färg på kvällen. Fälls upp varje gång en båt passerar förbi.

En dyr restaurang.. av många.


Kan inte vänta till sommaren då man befinner sig i England igen. Självklart kommer ett eller två beök att göras under våren men efter att ha besökt några platser under eftermiddagen med hans morföräldrar gav mig så mycket fint att titta på och uppleva. Det bästa var att snön var borta. Helt borta. Vi besökte Bisquit Factory, gick runt nere i stan sen gjorde vi ett besök på Baltic.

Måste.vara.stark.

Kategori: Life Lessons

Inatt grät jag som aldrig förr. Somnade framför en film men väcktes upp och låg rastlös i några minuter. Eftersom jag sov bort hela eftermiddagen igår för att dämpa ned tankar så kunde jag inte somna förrän fem i natt. Jag måste säga att det var ett tag sen man grät så mycket i floder.

För några månader sen då en person lämnade mig, grät jag. För ett halvår sen då en svek mig, då grät jag. Under ett och samma år har jag nu flyttat 4ggr och mitt liv har räknats i mindre och mindre flyttkartonger. Keep telling myself att jag gör detta för min skull. Det här med att flytta. Jag är medveten om att jag göra stora förändringar och det är det som gjort mig starkare med tiden. Ibland stannar jag inte upp utan kör på hela tiden och tror då när man planerar att man kommer hinna smälta intrycken. Gör man det?

Svar: Nej.

Idag är mina ögon svullna och ja, jag försöka täcka över det med smink och att inte anstränga ögonen alltför mycket. Känner mig inte social alls men ger det en chans för nu är det en oerhört social och snäll ny vän som kommer och hämta upp mig. Inatt grät jag och vill hem till Sverige. Jag orkade inte med mina tankar som jag haft. Det här med flytten är stort och att inte har någon plats att vara på gör mest ont.