She believe she could, so she did

Bottom line.

Kategori: Artwork


Förra året kändes det som vintertiden skulle ta evigheter att komma förbi. Det var en period med så hårt på mina känslor att jag föll. Under våren lättade det tack vare en fin person J. som kom in i mitt liv. Delade en sommarhistoria och en underbar sommar i Stockholm fyllde mina dagar. Avslutades  ett kapitel nu i september. Fick positivt besked under augusti månad (Adobe) och att bestämma sig för en flytt var bara något som var säkert. Nu trippar jag på moln och samtidigt faktiskt ha fötterna kvar på marken och veta att det är något för mig detta. Det är det. Julen kommer bli så oerhört fin och nyåret blir ärligt och delad.

Att falla hårt.

Kategori: Life Lessons

Ibland bara känner jag för att släppa allt. Det bara är en känsla som jag inte kan bära inom mig. Det brister ibland inombords och det krävs mycket för att kunna förstå vad det är som pågår i mitt huvud och det som rör mig. Den dagen jag hittar någon som gör det totalt villkorlöst som inte dömer mig, så den dagen kommer jag att falla hårt.

Borde och har sökt.

Kategori: Weekday

Bör egentligen vara till sängs för att det är fokus på den nya kursen imorgon. Ja, ny teknik och media level 2. Det kommer bli awesome att få komma med kreativa infallsvinklar. Har nu spontant också sökt extrajobb men det är ologiskt tänkt av mig och nästintill helt omöjligt att få något inom så kort varsel. Men behöver det personal kort varsel så tycker jag dem borde se just min ansökan. Nu till sängs!