She believe she could, so she did

Lot's of things.

Kategori: Life Lessons

and it's you. Det kommer närmare och närmare nu. En bit av korridoren kommer lämnas inom två veckor och mitt hjärta börjar redan röras runt och känslorna ligger inte direkt i det läge man önskar att dem skulle göra.

Chasing yourself.

Kategori: Life Lessons

Ibland behöver jag bara ut och andas. Komma ifrån mina tankar. Jag pratar mycket om känslor och tankar nu när man snart ska avsluta en dag. Men det är för att jag genomgår en flytt-process igen. Har flyttat nu tre ggr under ett och samma år. Det är en omställning och att inte ha hittat sitt hem eller sin lägenhet riktigt än gör att man inte tillåter sig själv att hitta den känslan än. Ikväll regnade det en del ute och jag tog ett djupt andetag. Gjorde det jag kände för denna dag. Bokade biobiljetter, gick på bio, promenerade lite, skrattade av mig och bara var jag. Fast med annan sorts erfarenhet just nu.

Aldrig trivts..

Kategori: Life Lessons


.. så mycket jag gör nu. (Celsiusgården)

Igår hade jag en lugn söndag och mina vardagar som denna måndag gillar jag starkt. När du tillåter dig själv att släppa skolan, släppa lägenhetssökandet, släppa tankarna på att vilja lösa några problem och bara göra det som känns gott för stunden. Det är really something. Ikväll ska jag laga middag med mina boys. Jag gillar dem. Jag gillar verkligen att umgås med dem. De får mig att slappna av och våra interna skämt som ingen annan förstår. Bara vi. Och resten av korridoren. Kan inte hitta mina ord för hur en familj har kommit till i mitt liv. Kan inte sätta fingret på känslan. Vill inte göra det heller. Det sorgliga är att dessa kommer att gå åt varsitt håll, including myself. Men vi kommer ha världens mest underbara tid det som är kvar fram tills kapitlet tar slut.