She believe she could, so she did

Fundering.

Kategori: Weekday

Ska jag byta bloggadress eller inte?!
Jag tycker INTE om att det krånglar om kvällarna, att det går så pass långt att det inte ens går att spara i utkastet. Det som händer är att  man antingen blir utloggad helt eller så hänger sig sidjäveln!

My head in my hands.

Kategori: Weekday

Idag har det varit en sån där produktiv dag men ändå en gnutta av känslan att jag vet varken ut eller in med mitt liv. Men sådana dagar kommer och går. Det känns som jag borde lärt mig det nu. 3 timmars pendlande tar kål på en men jag ger mig inte. Jag är hur trött som helst i huvudet och ändå sitter jag med näsan inpräntad i en engelsk litteratur. Just nu är jag i en situation där jag velar fram och tillbaka om jag ska ta en dusch nu eller imorgon (lutar åt nu ikväll fastän klockan är mycket!) Morgondagen kommer det ta tid till några andra aktiviteter där tid inte få gå till spillo.
Vad fan håller jag på med?

Old School.

Kategori: Weekday

Inte ofta du kommer till en centralstationen och träffar på en kompis från barndomsorten.
I mitt fall: Med hög volym musik i öronen och mitt i ingenstans så hör jag någon ropar "Jenny! Jenny?", dock lite svagt men ändå så pass tydligt på samma gång eftersom jag kände igen rösten. En gammal gymnasiekompis P. som jag inte sett sen studenten (2004), typ. Vi hann med en spontan lunch inne på Subway i Malmö (som by the way hade världens godaste dagens lunch!) och gav varandra updates. Vi kommer från en ort där alla känner alla och självklart kom vissa namn upp på tal. Lite pinsamt var det faktiskt för jag stod där som ett fån i chocktillstånd innan jag ens öppnade munnen och sa något till honom.